Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

velky bratr

18. 10. 2012 15:00
Pravo saria priorizuje nahradu skod, nase potrestani vinika

Co je podle Vas spatneho na Sarii? To pravo vychazi predevsim z potreby narhradit skody precinu a zamezit jejich opakovani. Takze za zlodejiny se sekaji ruce - a v Islamskem svete se skutecne moc nekrade. Nicmene hlavni myslenkou celeho toho prava je nahrada nasledku. Takze kdyz nekdo zabije zivitele rodiny (a je dost jedno, zda umyslne ci nedbalosti), je prioritou dohoda vinika s poskozenou rodinou na nahradach. Takze pokud vinik bude po zbytek zivota tuto rodinu zivit a ta tak nepadne hlady, muze se vyhnout vezeni - pokud s tim poskozeni budou souhlasit. Ze interpretace Sarii se v rade zemi brutalne zvrhla, zejmena v dusledku vnejsich zasahu nasich spojencu je jiny pribeh.

V nasem bajecnem systemu je pak priorizovano potrestani vinika. Takze ac se jedna o nedbalostni trestny cin ci skutecne jen blbou shodu nahod, vinik jde za mrize a tam sedi za penize danovych poplatniku radu let. Poskozena rodina nema co jist, ale muze se utesovat pocitem, ze ten, kdo za to muze sedi ve vezeni.

0 0
možnosti
LV

plooter

18. 10. 2012 15:18
Re: Pravo saria priorizuje nahradu skod, nase potrestani vinika

Spatného na tom je predevsim to, na co vsechno se to vztahuje a co se precin povazuje. Právo oko za oko zub za zub není úplně špatné, ale Právo Šaria vynáší samosoudci a odsouzené jsou velice často ženy, které se nepodrobily vůli muže, nebo mužům.

1 0
možnosti

Ghost Dog

18. 10. 2012 14:28
karma ..

.. taj podívejte se pane autore, ta EUhnije to nemá s námi Čechy vůbec lehké .. spoustu let si tu vyrábíme potraviny, které nám chutnali, nějak se jmenovali a hlavně dobře prodávali .. to přeci nemohl francouzský, holandský, či německý výrobce náhražek připustit .. kdo by ty jejich kupoval, když doma to nesmí do obchodů ..

.. a ještě k tomu pomazánkovému máslu .. představte si soudruhy z Německa, Francie, Itálie, Kamerunu, či Zimbabwe .. vždyť oni by byli zmatení, kdyby si přečetli na obalu MÁSLO a ono by nebylo, jak by k tomu pak přišli? .. MÁSLO je přeci celosvětově známý název, nezaměnitelný a užívaný ve všech světových i nesvětových jazycích ..

.. a to právo Šaria? .. na to přeci stačí, aby nějaký ten zodpovědný eurobyrokrat zdvihl pohoršeně prst a celý muslimský svět se z toho posadí na zadek ;-€ ..

.. a karma ...

2 0
možnosti
E

evon

18. 10. 2012 11:13
NAPROSTÝ SOUHLAS S ČLÁNKEM!!!

No jo, no. Jsou to ho.ada, ale vždyť to víme už dávno.  Já bych to teda přejmenoval třeba na POMAZÁNKOVÝ KRÉM a poslal celou tlupu těchhle lautr neschopných a neskutečně hloupých a arogantních evrounijních multikulti bl.ečků do (_!_) !!

0 0
možnosti
LV

plooter

18. 10. 2012 11:23
Re: NAPROSTÝ SOUHLAS S ČLÁNKEM!!!

Nějak nechápu ty obstrukce kolem toho a hlavně...jak dlouho se tím zabývali a kolik lidí. Když podělím jejich mzdu časem tráveným nad tímto pseudoproblémem vyjde mi zajímavá částka proseděná nad pomazánkovým máslem. Už za ty prachy by si zasloužilo tento honosný název MÁSLO!

1 0
možnosti
LV

plooter

18. 10. 2012 10:52
Dobojováno

Tak jsme prohráli válku! Pomazánkové máslo už neexistuje. Chvála nám, že jsme si do svých potemnělých životů pustili ještě potemnělejší útvar zvaný EU!

Navrhuji rozpoutat referendum o Pomazánkovém máslu:-);-O

0 0
možnosti
VB

velky bratr

18. 10. 2012 15:01
Re: Dobojováno

A to neni vubec spatny napad, pojdme se do toho pustit, zacit sbirat podpisy pod petici za vypsani prave takoveho referenda!

0 0
možnosti
OT

okold

18. 10. 2012 9:17
!!!

RVHP měla jednu vadu - vládli v ní komunisti, tedy stejná verbež jako nacisti. Jinak měli na ekonomiku stejný názor jako komisaři v EU. Proto by EU měla co nejrychleji skončit!!

6 0
možnosti
MK

sisemen

18. 10. 2012 8:22
Zlatá RVHP

ta nám jaktěživo do ničeho nekecala ;-)

0 0
možnosti
JA

pefben2

18. 10. 2012 8:32
Re: Zlatá RVHP

Jenom nám občas zakázala něco vyrábět a nutila nás to odebírat od těch, kteří to neuměli.....Rv:-/

4 0
možnosti
VJ

velký jarda

18. 10. 2012 8:17
U toho pomazánkového másla

je spíše asi problém v tom,  že 95% těch byrokratických blbečků v EU to neumí vyslovit. Tak to raději zakážou.

3 0
možnosti
LV

plooter

18. 10. 2012 8:23
Re: U toho pomazánkového másla

Souhlasím, ostatně, kdo z nás si kupuje pomazánkové máslo a čeká 85% tuk stejně jako klasické máslo? Jsou to oběti své funkce, které pro mne osobně nemá smysl.[>-]

5 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3857x
Docela obyčejný člověk s dost možná tím nejobyčejnějším názorem na dění kolem. Kdybych měl všechno dusit v sobě, byl bych nervózní a nevrlý.