Lukáš Vojtek

Pokus a "Lepší Facebook"

9. 04. 2013 11:07:00
Vážení a milí přátelé. Každý den se mi na Facebooku hromadí nepodstatné příspěvky přátel, neustála snaha zatáhnout do různých her a výdělečných projektů pro jejich tvůrce. Facebook je nejmasovější sociální sítí a k mému údivu jsem nezaznamenal příliš mnoho pokusů a využití ve prospěch dobré věci. Proto jsem se rozhodl, zkusit Facebook v dobré využít, když už ne obrátit. Naši partu turistů a triperů Kuře na tripu na každém výletě pumpnu o nějaký drobák a to by v tom byl čert, abychom nedokázali být užiteční. A protože jsou naše akce otevřené a NEZISKOVÉ, může se zúčastnit každý, aspoň přispět na dobrou věc.

Dnes ráno jsem odeslal administrátorům dobročinné organizace Pomozte dětem tento dopis:

Dobrý den

S přáteli jsme vytvořili malou skupinku lidí, co pravidelně pořádají výlety do přírody. Protože naše sdružení, či jak nás nazvat, vybralo název Kuře na tripu a myšlenka dobročinnosti nám není cizí, rádi bychom naše toulky podpořili něčím užitečným. Na každém našem výletě (cca 10-15 ročně) bychom vybrali dobrovolnou částku a tuto pak poslali na Vaše konto. Prosím tedy o radu, kam se zaregistrovat, nebo jak se k Vám připojit.

Předem děkuji za odpověď


Doufám, že tato aktivita, kterou se na Facebooku snažím propagovat se setká s ohlasem a lidi na síti konečně udělají alespoň maličkou dobrou věc. Vlasně dvě...vyrazí do přírody a ještě pomůžou dětem.


Lukáš Vojtek
Pokud chcete naše stránky navštívit, podívejte se: Kuře na tripu

Autor: Lukáš Vojtek | karma: 8.95 | přečteno: 474 ×
Poslední články autora