Diskuse

Okamura vyhozen z kandidátky. "Někdo" se ho zřejmě bál.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Už ten nadpis považuji za trapný. A když v článku hovoříte o tom, že soudy u nás vlastně řídí Fischerovi lidé, tak to už opravdu považuji za vrchol hlouposti a trapnosti. Víte vůbec, že o případné stížnosti odmítnutých kandidátů bude rozhodovat Nejvyšší správní soud? Chcete naznačit, že ten je nepřímo řízen Fischerem? Vy jste se chytil názoru spodiny, která velmi ráda vidí za vším nějaký komplot, protože jinak to přeci není možné, že? A co třeba obyčejná lidská závist a zloba? Nenapadlo vás, že celá řada českých lidí vyloženě přemýšlí jako trollové? Tedy popbavit se nad tím, jak jsem někomu zaškodil? A teď se ti samí lidé baví ještě více, protože se hojně vyskytují exoti, kteří z lidské hlouposti a zášti udělají div né operativní hru zahraničních tajných služeb.

2 2
možnosti
Foto

Vážený pane Nováku, jste nejspíš vysoce inteligentní člověk, který je názorově daleko před ostatními. Kdybyste ten článek pozorně četl, všiml byste si, že již od začátku je vše na poli úvah, teorií a konspirací, je psán spíš úsměvně s velkým otazníkem. A poslední otázka snad hovoří za vše, nebo se pletu? Ničeho jsem se nechytil a označovat spoluobčany spodinou je od tak moudrého člověka, jakým byste jistě chtěl být, minimálně nepěkné.O spekulacích s hlasy se hovořilo veřejně a skoro ve všech kuloárech. Pokud jste si toho nevšiml v tisku ani v internetových médiích, je to Váš problém, nikoliv problém spodiny. A pokud ve Vás tyto spekulativní články a názory nevyvolávají otázky, pak je to problém čistě jen a jen Váš;-)R^

0 0
možnosti
Foto

Opravdu si myslíte, že jde o jakousi konspiraci:-/  Vždyť sbírali podpisy jako houby v lese:-)  No a tak sebrali i prašivky:-P Bylo by bezvadné, kdybychom kvůli tomu neměli vůbec prezidenta;-(

2 0
možnosti
Foto

Opravdu si myslíte,že každý druhý čech je tak tupý,že neumí podepsat petici??:-)[>-]

0 0
možnosti
JV

J14a33n 91V79á34ň83a

23. 11. 2012 20:48

Vážně si myslíte že by žabka kuňkalka jako Fischer byl schopen přijít s něčím až takhle nápaditým?? Měl byste si počíst výlevy jiného pseudokandidáta Petra Cibulky. Tam se přece jasně píše, že je to všechno komplot KGB a potažmo GRU!!!

3 0
možnosti
Foto

Vás by "celkem zajímal" můj názor? Tak jo: Ten titulek je hrozně moc pravdivej. Když jsem viděl fotku Okamůry, kterak navlečen v prostěradle s japonskejma klikihákama a s čelenkou kolem té velké a široké přemýšlivé hlavy hrozivě mává samurajským mečem, vážně jsem se bál, že pokud hned někam nepojedu s cestovkou Miki travel, ve které je Tomio zaměstnán, vykuchá mě zaživa ;-D

3 6
možnosti
JR

J36a69r43a 68R78a37n92k

23. 11. 2012 20:39

Navic, pokud srovnate ty tri s J.F. Kennedym, G. Meirovou, P.E. Trudeau, I. Ghandi ci jejim otcem, G. Meirovou, Ch. de Gaullem i Adenauerem......nemyslitelne na mezinarodnim poli!!

1 1
možnosti
Foto

ale jasně, že napadly, vždyť hned v úvodu píšu, že se budu zabývat jen jednou z nich...já jen....jde přeci o volbu prezidenta, není přeci možné fungovat tak pochybně a myslet si, že cílený podvod projde, nevěřím, že nebyla vyloučena rizika, že by se tohle stalo. Já bych spíš zkontroloval kontrolory.-) I tady může být velké procento chyb.....dejme tomu tak velké procento, kolik je potřeba? Celé to je velká fraška a nesmyslný způsob voleb[>-]EU

4 0
možnosti
VH

Je neuvěřitelné, že vás nenapadají mnohem obyčejnější možnosti: že si mnoho lidí opravdu udělalo srandu (vždyť se to sbírá na ulici) a uvedlo  nesmysl; že mnozí - ve snaze pomoct - se podepsali na víc archů (a jiní proto, že se podepíší pokaždé a každému); že mnoho občanů uvedlo adresu svého skutečného bydliště ("aby je našli, kdyby ověřovali podpis"), protože v místě 'stálého bydliště' už patnáct či dvacet let nežijí. Opravdu vás takové možnosti nenapadly?  Těžko zdůvodnit jen ty podpisy mrtvých.

        Prostě špatný je zákon. Způsob získávání a /ne/ověřování podpisů u tak důležité věci je neuvěřitelný amatérizmus (no, urážím amatéry) vlády, legislativní rady i (nepřekvapivě) poslanců a senátorů.

5 1
možnosti
VK

To by mne zajimalo, komu by mohl Okamura vadit. Copak ho opravdu nekdo bral vazne? Neverim ze je to s lidma tak spatne, aby uverili tomu nesrozumitelnemu blekotani a frazim o tom, ze chce spojovat a ne rozdelovat.

7 9
možnosti
VH

Bohužel - ti, kdo ho volili za senátora ho vážně brali. Myslíte, že by se stejné procento voličů jako ve Zlíně nenašlo v celé ČR.  Upřímně: u pana Okimury a ještě jedné jsem výsledky kontroly přivítal.

3 3
možnosti
DM

D72u86š24a60n 34M72a36s57á51r

23. 11. 2012 16:04

Okamura je nebezpečný svou otevřeností a sympatiemi k původní myšlence komunismu si asi podepsal ortel sám. Dalo se očekávat, že se nějaká "chyba" najde. Na iDnes ho už v diskuzích masírují. Jak to řekl jeden bývalý šéf CIA, když vláda potřebuje někoho zlikvidovat (politicky), zlikvidujeme ho.

12 4
možnosti
VS

Tak moc se bali milacka naroda, ktery mel ne milion, ne 200 000, ale ukoptenych 35 000 podpisu ;-D

5 5
možnosti